domingo, 15 de mayo de 2016

EL PASSEIG DE SANT JOAN EN BICI - CONSTANTMENT PROBLEMES

Aquestes imatges han estat comentades amb l'Ordenança municipal en vigor amb data (15/05/2016), Si posteriorment a aquesta data canvien les normes, pot ser que alguna de les imatges que es mostren no constitueixin infracció o a la inversa, és a dir, que canviï alguna norma i quelcom permès avui, més endavant no ho estigui

-Automòbil superant la linea transversal d'aturada. Està aturat entre el pas de vianants i el de ciclistes. Un vianant pretèn creuar pel pas de ciclistes. A la seva dreta té un pas de vianants:
-Vianants creuant pel pas de ciclistes (quadrats petits), Han de creuar pel pas de vianants (quadrats grans):
-Fent petar la xerrada amb gossos a dins del carril bici. Els vianants tenen les voreres laterals a toca dels edificis i la regió central del passeig que no és caaril bici:
-Qui camina/deambula per un carril bici (prohibit per Ordenança municiapl en art. 14), ho fa, no perquè s'ha despistat, sino perquè vol fer-ho. La senyalització vertical i al paviment és prou clara:
Els que corren o fan 'running' a tots els efectes són vianants:

-L'article 5 de l'Ordenança s'ha de complir a tot Barcelona, al Passeig de Sant Joan també i diu així: El vianant farà la deambulació per la vorera, preferentment pel costat dret del sentit de la seva marxa:
-Quan fan una fira al Passeig de Sant Joan, sempre els mateixos en surten malparats:
-El tema dels gossos al carril bici és constant:
-Fins i tot he vist un conductor posar-se a netejar el vehicle al pas de ciclistes del Passeig de Sant Joan:
-Fent Running pel pas de ciclistes i dos vianants per la calçada:
-Després encara veiem La FATEC (Twitter: @fatec) on denuncia en una carta: "l'incivisme de molts ciclistes urabans". No obstant al video que s'companya es veuen vianants fent la deambulació pel pas de ciclistes:

-Doble infracció, trepitjar la gespa i envair el carril bici per arribar a la gespa:
-Automòbil aturat al pas de vianants (hauria d'estar sense sobrepassar la linea transversal d'aturada) i vianants creuant pel pas de ciclistes:
-Senyora a la regió central del passeig, però la corretja del gos extesa atravessant tot el carril bici. Una situació molt perillosa:
-Un home que es dedica a córrer pel carril bici en el tram del Passeig de Sant Joan entre Trav. de Gràcia i Av. Diagonal:
-Aquestes senyores són de les que es queixen dels ciclistes, però elles creuen pel pas de ciclistes i amb el semàfor en fase de vermell:
-Tota la familia pel carril bici: